RVS duo-urn druppelvorm met bogen

Urn met 3 Urnen, 7L, 4L en 3,5L

Meerprijs etsen naam en data: 110 euro excl. btw Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenkte... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 1444
Catalogus Urnen
Collectie Kunstenaars
Materiaal RVS
Productsoort Duourn, Urn
Stijl Modern, Strak
Weersbestendigheid Geschikt voor buiten
Inhoud 14,5l
Lengte 20cm
Breedte 30cm
Hoogte 50cm

Productomschrijving

Urn met 3 Urnen, 7L, 4L en 3,5L

Meerprijs etsen naam en data: 110 euro excl. btw

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

RVS
RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Duourn
Bij een duo-urn is er ruimte voor de as van twee personen. Een unieke manier om symbolisch voor altijd bij elkaar te blijven.

Geschikt voor buiten
Dit model is geschikt voor plaatsing in de buitenlucht. Let op dat verschillende weersinvloeden van invloed kunnen zijn op de kleur en uitstraling.