Shy Bird - urn ornament brons

Welhaast verlegen kijkt de vogel de wereld in. Geland en niet van plan om nog uit te vliegen. Veilig. Geborgen. Het beeld staat symbool de wens om uit te vliegen, voor de genoten vrijheid en de binding die er is met de plek die wij thuis ... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 10802
Collectie Kunstenaars
Materiaal Brons
Productsoort Urn
Hoogte 30cm
Diameter 24cm
Inhoud 0,3l

Productomschrijving

Welhaast verlegen kijkt de vogel de wereld in. Geland en niet van plan om nog uit te vliegen. Veilig. Geborgen. Het beeld staat symbool de wens om uit te vliegen, voor de genoten vrijheid en de binding die er is met de plek die wij thuis noemen. Terugkeren naar waar het ooit begon, om in alle rust en dankbaarheid terug te kijken op wat ooit was.


Kunstenaar Gerard Neijenhuis werkt altijd vanuit een gevoel als momentopname. Dat maakt zijn beelden krachtig en gebalanceerd. "Shy Bird" is als urn ornament zowel binnen als buiten een verrijking en een teken van dankbaarheid naar de overledene toe.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.