Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Sphere met groene appel

Sphere met groene appel foto 1
De urn wordt vervaardigd uit instrumentenglas en wordt geheel met de hand vervaardigd. Hierdoor is het mogelijk om in overleg andere kleuren te kiezen waardoor het een uniek geheel wordt.  Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardo... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 11634
Collectie Glas
Kleur Groen
Materiaal Glas
Productsoort miniurn, Urn, Vlinder urnen

Productomschrijving

De urn wordt vervaardigd uit instrumentenglas en wordt geheel met de hand vervaardigd. Hierdoor is het mogelijk om in overleg andere kleuren te kiezen waardoor het een uniek geheel wordt. 

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Miniurn
Mini-urnen zijn een veelgekozen oplossing om de as over meerdere nabestaanden te verdelen. Ook kiezen nabestaanden voor een mini-urn, wanneer zij naast het verstrooien van de as ook een kleine hoeveelheid thuis willen bewaren.

Urn

 Een urn is verkrijgbaar in veel soorten, materialen en maten. Niet alleen het 'normale' formaat urn is beschikbaar, maar ook kleinere varianten zoals de mini-urn . Zo kunnen meerdere nabestaande een klein symbool in huis hebben om hun dierbare te herinneren. Naast het assortiment van urnen is er ook de mogelijkheid om een herinnering in de vorm van een sieraad te laten maken. Dit kan met de aanwezigheid van as in een assieraad , maar ook zonder verwerking van as zoals bijvoorbeeld bij vingerafdruksieraden.