Urn steen klein Grijs

Urn steen klein Grijs foto 1
Memory Stone is een designmerk dat staat voor vernieuwing en puurheid. De modern vormgegeven grafstenen en urnen is tegelijk eigenzinnig en tijdloos. Daarmee geeft Memory Stone aan dat de manier waarop iemand in het leven staat niet ophoudt bij het ove... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 11459
Kleur Grijs
Productsoort Urn
Serie Memory Stone
Lengte 36,7cm
Breedte 50cm
Hoogte 13,7cm

Productomschrijving

Memory Stone
Memory Stone is een designmerk dat staat voor vernieuwing en puurheid. De modern vormgegeven grafstenen en urnen is tegelijk eigenzinnig en tijdloos. Daarmee geeft Memory Stone aan dat de manier waarop iemand in het leven staat niet ophoudt bij het overlijden. Ook in het heden en de toekomst is het mogelijk om een levensstijl door te geven aan zijn of haar nabestaanden. De grafstenen en urnen van Memory Stone ogen strak, sober en stijlvol en voelen vertrouwd aan.

Materiaal

De Memory Stone ontwerpen zijn gemaakt van lichtgewicht beton. De lichtgewicht betonnen urnen en grafstenen zijn speciaal voor Memory Stone ontwikkeld door een groep betonspecialisten.

Personaliseren of beletteren
De urnen en grafstenen van Memory Stone kunnen gepersonaliseerd worden door middel van het stralen van naam, data of lijntekeningen. Ook het aanbrengen van bronzen of RVS letters behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.