Ashanger hart Zilver goud

Ashanger hart Zilver goud foto 1

Zilveren hanger waarvan het binnenste hart is voorzien van een 14 karaat goudlaag. De stenen zijn zirkonia’s. Deze hanger is tevens geschikt om een vingerafdruk op te laten laseren op het binnenste hart. Het is ook mogelijk om ‘m in het goud te late... lees meer >

Alles over dit accessoire

Eigenschappen

Product 8701
Catalogus Sierraden
Materiaal Goud, Zilver
Productgroep Assieraad, Vingerafdruksieraad
Productsoort Hanger
Vorm hart

Productomschrijving

Zilveren hanger waarvan het binnenste hart is voorzien van een 14 karaat goudlaag. De stenen zijn zirkonia’s. Deze hanger is tevens geschikt om een vingerafdruk op te laten laseren op het binnenste hart. Het is ook mogelijk om ‘m in het goud te laten maken met diamanten. Een slangcollier past mooi bij deze hanger.


De as wordt door middel van hars aan de achterzijde van het hart gevuld. Dit kunt u helaas niet zelf, voor het vullen kan u contact met ons opnemen.Assieraad
Na de crematie kunt u een sterke behoefte voelen om uw overleden dierbare zo dichtbij mogelijk te hebben. Door als nabestaande de as bij u te dragen maakt u de herinnering tastbaar en dichtbij. Daarom is het fijn om een assieraad te hebben dat behalve mooi ook eenvoudig draagbaar is. Deze sieraden zijn gemaakt om dagelijks te dragen en zijn uitgevoerd in goud, zilver of metaal. Door de verschillende uitvoeringen in het assortiment vindt u ongetwijfeld een mooi en passend aandenken.

Hart
Het hart staat symbool voor de liefde en is daarmee een populaire keuze als vorm voor een grafmonument. Vaak is het de lettersteen die deze vorm krijgt. Wanneer er twee harten, oftewel een dubbelhart, wordt toegepast, dan staat dit symbool voor de liefde tussen twee personen. Naast de vorm van een gedenksteen of de staande lettersteen, wordt de hartvorm ook veel toegepast als accessoire, decoratie of uitsparing.