Grafsteen met vrachtwagen en weg

Grafsteen met vrachtwagen en weg foto 1
Hoe herinneren nabestaanden hun dierbare het liefst? Wellicht door diegene te gedenken om waar hij of zij het beste om bekend stond. Op deze grafsteen is een illustratie van een vrachtwagen aangebracht, waarin ook de naam is verwerkt. De ruimte tussen ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22977
Bewerking Gezoet
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Met bijzondere betekenis, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel
Letterplaat Golfkop
Materiaal RVS
Voertuigen Vrachtwagen

Productomschrijving

Hoe herinneren nabestaanden hun dierbare het liefst? Wellicht door diegene te gedenken om waar hij of zij het beste om bekend stond. Op deze grafsteen is een illustratie van een vrachtwagen aangebracht, waarin ook de naam is verwerkt. De ruimte tussen de twee staande natuurstenen delen van de letterplaat, loopt over in de weg die op het liggende deel is gemaakt. Door de oppervlakten gedeeltelijk mat te houden, krijgt het monument een frisse en moderne uitstraling. Daarnaast bieden zowel het staande deel als het liggende deel ruimte voor nog extra tekst, zoals een gedicht en de data.
RVS
RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.