Abstract gedenkteken met Swarovski kristallen

Abstract gedenkteken met Swarovski kristallen foto 1
Het abstracte gedenkteken met Swarovski kristallen is gemaakt van zwart natuursteen. Hoewel de meeste oppervlakken van het natuursteen tamelijk mat zijn gehouden en daardoor een wat zachtere uitstraling hebben, valt daarentegen het staande deel des te ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32763
Collectie Christelijk, Kruis, Kunstenaars
Kleur donker, Zwart
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Staande steen met vloer, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Het abstracte gedenkteken met Swarovski kristallen is gemaakt van zwart natuursteen. Hoewel de meeste oppervlakken van het natuursteen tamelijk mat zijn gehouden en daardoor een wat zachtere uitstraling hebben, valt daarentegen het staande deel des te meer op. De twee staande elementen hebben een abstracte en eigenwijze vorm meegekregen, waardoor er een vertekend perspectief ontstaat. Op deze twee elementen zijn de Swarovski steentjes op subtiele wijze in de geprikte stroken verwerkt en dat geeft het gedenkteken net wat meer cachet. Daartussen prijkt het slank gevormde kruis van RVS. Als opschrift is er bij dit monument voor gekozen om de belettering uit te voeren in subtiele bronzen letters, maar dit kunnen wij samen met u iedere gewenste vorm geven.


Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.