Gestapelde ronde schijven in modern grafmonument

Gestapelde ronde schijven in modern grafmonument foto 1
Dit moderne grafmonument is geheel ontworpen als kunstwerk. Het meest prominente deel van dit monument is de staande kolom die is opgebouwd met gestapelde ronde schijven van zwart en donkergrijs natuursteen. Deze schrijven bieden op een creatieve manie... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33335
Architectuur Trap
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Bewerking Gezoet
Collectie Kunstenaars, Modern
Diverse tags Grafkunst
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Zwart
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars, Mensen
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Mensen , Trap

Productomschrijving

Dit moderne grafmonument is geheel ontworpen als kunstwerk. Het meest prominente deel van dit monument is de staande kolom die is opgebouwd met gestapelde ronde schijven van zwart en donkergrijs natuursteen. Deze schrijven bieden op een creatieve manier plaats aan de gegraveerde en wit ingeschilderde belettering en zorgen zo voor een duidelijk contrast. Het liggende gedeelte bestaat uit een gesloten dekplaat, waarin enkele ronde bloemvakken zijn uitgespaard. De twee donkere kleurtinten van het natuursteen en de strakke afwerking in combinatie met geven het groen geven het monument een zeer moderne uitstraling met ook een warme tint.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.