Adelaar van cortenstaal op ruwe grafsteen

Er kunnen heel veel vormen uit cortenstaal gesneden worden. Er zijn veel figuren al beschikbaar, maar het is ook mogelijk om een eigen beeld of vorm om te laten uitsnijden. Wanneer u een foto meebrengt, kunnen wij beoordelen of het mogelijk voor ons is... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34179
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Leisteen, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Puur natuur, Ruwe steen
Dieren Dieren 3d, Vogel
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Roze
Materiaal Cortenstaal, Leisteen, Ruwe steen, Zwerfkeien
Staande deel Leisteen, Natuurlijk, Natuurlijk en cortenstaal
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Er kunnen heel veel vormen uit cortenstaal gesneden worden. Er zijn veel figuren al beschikbaar, maar het is ook mogelijk om een eigen beeld of vorm om te laten uitsnijden. Wanneer u een foto meebrengt, kunnen wij beoordelen of het mogelijk voor ons is om er een silhouet lijntekening van te maken. In dit gedenkteken is de vorm van een adelaar uit cortenstaal gesneden. Alle andere onderdelen op de ruwe grafsteen zijn ook van cortenstaal, zoals de lantaarn en de letters. De ruwe grafsteen komt uit onze collectie en past qua kleur goed bij de cortenstalen onderdelen. Dit komt omdat het leisteen ook dezelfde bruintinten heeft door de aanwezige metaaldeeltjes, die net als het cortenstaal oxideren.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.