Blauw met zwart hart als grafsteen

Door diepblauw met zwart te combineren ontstaat er een moderne, bijna futuristische sfeer. Deze grafsteen bestaat uit een groot hart gemaakt van zwart natuursteen. Omdat het natuursteen is gepolijst wordt de kleur intenser een heeft het oppervlak een d... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34394
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen
Dieren Dieren decoratie 2d, Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Blauw, donker, Kleurrijk, Zwart
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw, Zwart
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Door diepblauw met zwart te combineren ontstaat er een moderne, bijna futuristische sfeer. Deze grafsteen bestaat uit een groot hart gemaakt van zwart natuursteen. Omdat het natuursteen is gepolijst wordt de kleur intenser een heeft het oppervlak een duurzame glans. Bij gedenktekens waaraan de kleur blauw wordt toegevoegd, wordt vaak gekozen voor een lichte kleur blauw. Hier is echter gekozen voor een diepe blauwe kleur. Op het grote hart zijn de teksten, de lijntekening van het tweede hart en de afbeelding van de duiven uitgespaard en met deze blauwe kleur ingeschilderd. De glasparels die binnen de zwarte natuurstenen omranding het liggende deel bedekken, hebben ook deze blauwe kleur.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.