Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Cortenstaal grafmonument

Cortenstaal grafmonument foto 1
Bijzonder cortenstaal grafmonument. De naam en het hartje zijn in eigen handschrift uit het staal gespaard wat een extra persoonlijke tint aan het grafmonument geeft.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks cr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20583
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Cortenstaal, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij, Staande steen met vloer
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Materiaal Cortenstaal
Persoonlijke toevoeging Hart, Kunstenaars
Symboliek Hart
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Bijzonder cortenstaal grafmonument. De naam en het hartje zijn in eigen handschrift uit het staal gespaard wat een extra persoonlijke tint aan het grafmonument geeft.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.