Geheel cortenstalen grafmonument

Cortenstaal is een materiaal met een zowel warme als industriële uitstraling. De bijzondere bruine kleur komt door de roestige toplaag en dit beschermt juist de rest van het materiaal daaronder. Zo blijft het jaren lang goed. Het staande deel bestaat u... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33842
Collectie Christelijk, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Liggende deel Cortenstaal
Materiaal Cortenstaal
Staande deel Cortenstaal
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Cortenstaal is een materiaal met een zowel warme als industriële uitstraling. De bijzondere bruine kleur komt door de roestige toplaag en dit beschermt juist de rest van het materiaal daaronder. Zo blijft het jaren lang goed. Het staande deel bestaat uit drie afzonderlijke delen waarin de naam en andere opschriften zijn uitgespaard. Daarbij is ook een grote vorm van een anker in het de cortenstalen letterplaat verwerkt. Natuurlijk zijn er oneindig veel andere vormen mogelijk, maar daarin kunnen wij u altijd adviseren. Ook het liggende deel is compleet van cortenstaal gemaakt, zoals de omranding en het verbrede delen van de omranding aan de voorzijde. Op dit bredere deel zijn ook opschriften toegevoegd. De grafzerk is verder opgevuld met Frans boomschors.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.