Gedenkteken voor tiener met grafkunst

Gedenktekens worden bij ons in het bijzijn van en samen met de familie ontworpen in een schets. Hierdoor zijn we in staat een echt persoonlijk gedenkteken te maken voor uw dierbare. Zoals u in het voorbeeld kunt zien is dit gedenkteken voor een tiener ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35210
Collectie Bijzonder persoonlijk, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs, Kleurrijk, Wit
Liggende deel Natuursteen, Rivier
Materiaal Brons, Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs, Wit/gebroken wit
Productsoort Glazen foto
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Gedenktekens worden bij ons in het bijzijn van en samen met de familie ontworpen in een schets. Hierdoor zijn we in staat een echt persoonlijk gedenkteken te maken voor uw dierbare. Zoals u in het voorbeeld kunt zien is dit gedenkteken voor een tiener in de basis bewust eenvoudig gehouden, maar wel op een eigentijdse manier. Naast de persoonlijke foto op het zwarte glas zijn er diverse bronzen grafkunst beeldjes toegevoegd. Bovenop de kleinste letterplaat is een handgemaakt bronzen beeldje toegevoegd en op het liggende deel overbrugt een regenboog van brons de rivier van glasparels. De rivier is grof uitgehakt in de dekplaat van natuursteen en dit is opgevuld met de helder blauwe glasparels. De letterplaat is van een lichtgrijze natuursteen en heeft ook een strakke vorm. Hierop zijn de opschriften met bronzen letters aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen