Glazen zeilboot gedenkteken voor dubbel graf

De helder blauwe liggende steen is al een bijzonder en uniek element in dit gedenkteken. De textuur van dit natuursteen lijkt veel op water, wat heel goed past bij het thema. Op het liggende deel zijn tevens de namen aangebracht in een zachte bijpassen... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35137
Collectie Bijzonder persoonlijk, Grafzerken, Kleurrijk, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed, Grafzerken
Kleur Blauw, Kleurrijk
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Blauw
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De helder blauwe liggende steen is al een bijzonder en uniek element in dit gedenkteken. De textuur van dit natuursteen lijkt veel op water, wat heel goed past bij het thema. Op het liggende deel zijn tevens de namen aangebracht in een zachte bijpassende kleur. Bovenop de dekplaat is de gebogen glasplaat in de vorm van een zeilboot een echte unieke blikvanger. Het glas is geheel blauw en daarop zijn de verdere accenten van de zeilboot gemaakt.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.