Dubbel grafmonument

De letterplaat is rondom gehakt, en de omranding bestaat uit ruwe keien. Door de afwerking en de beplanting heeft dit monument een natuurlijke uitstraling. De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boo... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1234
Collectie Natuurlijk, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Liggende deel Natuurlijk
Materiaal Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De letterplaat is rondom gehakt, en de omranding bestaat uit ruwe keien. Door de afwerking en de beplanting heeft dit monument een natuurlijke uitstraling.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.