Eenvoudige, natuurlijke zerk

Deze leistenen grafzerk is onbewerkt en dankt zijn kleur aan ijzeroxides. Op de zerk ziet u twee loden rozen en een bronzen opschrift.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop va... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22703
Collectie Grafzerken, Leisteen, Natuurlijk, Onderhoudsvrij
Graftype Grafzerken
Kleur Bruin, Oranje
Liggende deel Leisteen
Materiaal Leisteen, Lood, Natuursteen

Productomschrijving

Deze leistenen grafzerk is onbewerkt en dankt zijn kleur aan ijzeroxides. Op de zerk ziet u twee loden rozen en een bronzen opschrift.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.