Exclusieve grafsteen met bronzen decoratie

Door middel van een bijzondere haktechniek zijn golven aangebracht in het materiaal. De bronzen decoratie maakt het geheel af.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel bree... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 13071
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Ambachtelijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur licht, Wit
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Door middel van een bijzondere haktechniek zijn golven aangebracht in het materiaal. De bronzen decoratie maakt het geheel af.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.