Familiegraf met foto's op glas

De foto's zijn op duurzame wijze op het glas aangebracht. Het familiegraf is een harmonieus geheel omdat er gekozen is voor één en dezelfde fotobewerking. Onze grafische afdeling zorgt er voor dat u een digitale presentatie van het familiegraf krijgt. ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 27231
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Modern, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Zwart
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De foto's zijn op duurzame wijze op het glas aangebracht. Het familiegraf is een harmonieus geheel omdat er gekozen is voor één en dezelfde fotobewerking. Onze grafische afdeling zorgt er voor dat u een digitale presentatie van het familiegraf krijgt. Op deze manier ziet u van te voren hoe de grafsteen er uit komt te zien en kunnen er geen fouten worden gemaakt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.