Gedenksteen cortenstaal

Gedenksteen cortenstaal foto 1
Gedenksteen met cortenstaal en Belgisch hardsteen, twee materialen die goed te combineren zijn. Het cortenstaal zal na verloop van tijd egaal roesten en daardoor zichzelf beschermen tegen verdere verwering.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21797
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern
Diverse tags Rechthoekig
Kleur Bruin, Grijs
Materiaal Cortenstaal, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen en cortenstaal
Steennaam Belgisch hardsteen
Subtype Staande steen zonder vloer
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig

Productomschrijving

Gedenksteen met cortenstaal en Belgisch hardsteen, twee materialen die goed te combineren zijn. Het cortenstaal zal na verloop van tijd egaal roesten en daardoor zichzelf beschermen tegen verdere verwering.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.