Gedenkteken kort graf met zuilen en hartje

Dit gedenkteken voor een kort graf bevat twee zuilen en is vervaardigd van een natuursteen met warme kleuren. De hoogste zuil is gezoet, waardoor een zachte matte afwerking ontstaat en de randen zijn eveneens zachter door het aangebrachte facet. Deze z... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 30063
Collectie Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij, Ruwe steen, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Bruin, donker
Liggende deel Hart, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productsoort Lantaarn
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit gedenkteken voor een kort graf bevat twee zuilen en is vervaardigd van een natuursteen met warme kleuren. De hoogste zuil is gezoet, waardoor een zachte matte afwerking ontstaat en de randen zijn eveneens zachter door het aangebrachte facet. Deze zuil biedt ruimte aan een ovalen foto op porselein met daaronder een stijlvol bronzen tekstplaatje waarop de namen en data zijn vermeld. Schuin daarvoor staat een tweede zuil die iets lager is en hiervan zijn de zijden gehakt, voor een ruwere, natuurlijke uitstraling. Bovenop rust een klein vogeltje van brons. Op het liggende deel is een hartvormig kussensteentje aangebracht, dat subtiel gezandstraalde sterren bevat. Ook deze steen heeft net als de grote zuil en de omranding een gezoet oppervlak en zachter gemaakte randen. De bronzen lantaarn biedt ruimte aan een grafkaars en dit brengt warmte en geborgenheid in het monument.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.