Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Gedenkteken met grote glazen foto en cortenstaal

Het liggende deel van dit gedenkteken bestaat uit een brede omranding van cortenstaal met glooiende binnenranden en boomschors als grafbedekking. De fel oranje-bruine kleur komt door de roestende toplaag van het staal. Naast de fraaie kleur die het sta... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33792
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Cortenstaal, Glas, Jong en eigentijds, Modern, Staande steen met vloer
Grafbedekking Franse Boomschors
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Oranje
Materiaal Cortenstaal, Glas
Onderdeel Omranding
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas, Persoonlijke foto - glas
Productsoort Fotoartikel
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het liggende deel van dit gedenkteken bestaat uit een brede omranding van cortenstaal met glooiende binnenranden en boomschors als grafbedekking. De fel oranje-bruine kleur komt door de roestende toplaag van het staal. Naast de fraaie kleur die het staal hierdoor krijgt, is de roestlaag ook een natuurlijke bescherming voor het staal zelf. Zo blijft het jarenlang goed. Als staande deel is er een foto compositie op glas gemaakt, die natuurlijk geheel volgens de wens van de familie is opgemaakt. U kunt zelf foto's meenemen om door onze grafische afdeling met de grootste zorg te laten opmaken tot een passende en representatieve letterplaat. In dit voorbeeld is er voor gekozen om de naam en datums niet op de glazen plaat te verwerken, maar om een kleine, ruw gevormde letterplaat van cortenstaal die voor de glasplaat is geplaatst.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.