Gedenkteken met sierlijke RVS band

Gedenkteken met sierlijke RVS band foto 1
Op de sierlijke RVS band kan een persoonlijke tekst worden gemaakt. U kunt zelf hiervoor de tekst bepalen en wij kunnen u hierin ook adviseren. Omdat de meeste elementen van natuursteen zijn gemaakt, contrasteert de RVS band op fraaie wijze met de rest... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33035
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Modern
Graftype Enkel
Materiaal RVS

Productomschrijving

Op de sierlijke RVS band kan een persoonlijke tekst worden gemaakt. U kunt zelf hiervoor de tekst bepalen en wij kunnen u hierin ook adviseren. Omdat de meeste elementen van natuursteen zijn gemaakt, contrasteert de RVS band op fraaie wijze met de rest van het gedenkteken. Het natuursteen dankt zijn glanzende oppervlak aan het polijsten, hierdoor wordt de textuur goed zichtbaar. Het liggende gedeelte is opgedeeld in drie vakken, waarvan er twee zijn opgevuld met split. Het middelste vak bevat tuinaarde en hierin kan beplanting worden aangebracht.
RVS
RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.