Gepolijst grafmonument met ruwe rand

Voor dit grafmonument is er gekozen voor een natuursteen met een levendige textuur. Het is bijna niet te zien op de foto, maar naast de donkergrijze kleurtinten, bevat het natuursteen ook een olijfgroene kleurtint. Het grafmonument krijgt er een warmer... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 25677
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief
Dieren Dieren decoratie 2d, Hond
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Antraciet, donker, Grijs
Liggende deel Natuursteen, Rivier
Materiaal Brons, Natuursteen
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Voor dit grafmonument is er gekozen voor een natuursteen met een levendige textuur. Het is bijna niet te zien op de foto, maar naast de donkergrijze kleurtinten, bevat het natuursteen ook een olijfgroene kleurtint. Het grafmonument krijgt er een warmere uitstraling van. Een fraai detail is de rand van van de lettersteen. Deze is namelijk grof gehakt, wat voor een mooi evenwicht zorgt in het ontwerp. Op de ronde lettersteen, die eigenlijk uit twee helften bestaat, is veel ruimte voor tekst en een illustratie gehouden. Daarnaast is op het liggende deel een bronzen accessoire, met de beeltenis van een regenboog geplaatst. Accessoires als deze worden altijd door ons stevig verankerd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.