Graf met gitaar

Eigentijds graf met natuursteen. Natuursteen leent zich voor bijzondere, gedetailleerde ontwerpen. De snaren van de gitaar lijken er echt op te liggen. Een mooie manier om de hobby van uw dierbare vorm te geven. Grafkunst is er in vele vormen. Van een ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33935
Artikelnummer 13992
Collectie Bijzonder persoonlijk, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Onderhoudsvrij
Diverse tags Grafkunst
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Hobby
Kleur Antraciet, donker, Grijs
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Muziek Gitaar
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Persoonlijke toevoeging Beelden - natuursteen, Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Letterplaat
Steennaam Graniet
Stijl Modern
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Eigentijds graf met natuursteen. Natuursteen leent zich voor bijzondere, gedetailleerde ontwerpen. De snaren van de gitaar lijken er echt op te liggen. Een mooie manier om de hobby van uw dierbare vorm te geven.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.