Grafkunst gedenkteken van cortenstaal

Grafkunst gedenkteken van cortenstaal foto 1
Dit cortenstalen gedenkteken heeft een zeer unieke vorm voor een een grafmonument. Uit de grijze natuurstenen dekplaat verrijzen de cortenstalen treden. Hierin zijn verschillende elementen uitgespaard, zoals de naam, data en een persoonlijke tekst. Doo... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32248
Collectie Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Exclusief, Kruis, Kunstenaars, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Bruin, Oranje
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Cortenstaal
Staande deel Cortenstaal
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit cortenstalen gedenkteken heeft een zeer unieke vorm voor een een grafmonument. Uit de grijze natuurstenen dekplaat verrijzen de cortenstalen treden. Hierin zijn verschillende elementen uitgespaard, zoals de naam, data en een persoonlijke tekst. Door deze uitzonderlijke vorm is dit monument echt een bijzondere eyecatcher geworden. De warme roodbruine kleur komt door het verroesten van het staal en het zorgt ook voor een natuurlijke bescherming.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.