Grafmonument met bronzen letters voor familiegraf

Dat een statig gedenkteken weinig accessoires nodig heeft om een hoogwaardige uitstraling te hebben, bewijst dit gedenkteken wel. Het gedenkteken is gemaakt van materialen die een zeer lange tijd mooi blijven en de tand des tijds goed kunnen doorstaan,... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33757
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Roos
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kruis, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Dieren Vlinder
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Antraciet, donker, Grijs, Zwart
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen, Strip of band
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dat een statig gedenkteken weinig accessoires nodig heeft om een hoogwaardige uitstraling te hebben, bewijst dit gedenkteken wel. Het gedenkteken is gemaakt van materialen die een zeer lange tijd mooi blijven en de tand des tijds goed kunnen doorstaan, zoals brons en natuursteen. Het bijna zwarte natuursteen is op twee verschillende manier bewerkt. Het grootste deel is gezoet, waardoor de glans niet te groot is en het natuursteen een warme antraciete kleur heeft. Het lichtere deel natuursteen heeft een iets ruwer oppervlak, waardoor de kleur lichter is. De teksten zijn met stijlvolle verheven bronzen letters op de letterplaat aangebracht en daarnaast zijn ter decoratie en voor de symboliek ook een kruis en een vlinder van brons toegevoegd. Het liggende deel bevat ook bronzen roos als decoratie evenals een ingegraveerde persoonlijke tekst.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen