Sierlijk grafmonument met glas en rvs

Het sierlijke, maar moderne grafmonument is uitgevoerd met glas en rvs. De moderne uitstraling wordt op een fraaie manier verkregen door het natuursteen niet helemaal glanzend te polijsten, maar juist iets mat te houden. Hierdoor komt de antracietkleur... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 27931
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kleurrijk, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Blauw, donker, Grijs, Kleurrijk
Liggende deel Gesloten dekplaat, Glas, Natuursteen, Rivier
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen en RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het sierlijke, maar moderne grafmonument is uitgevoerd met glas en rvs. De moderne uitstraling wordt op een fraaie manier verkregen door het natuursteen niet helemaal glanzend te polijsten, maar juist iets mat te houden. Hierdoor komt de antracietkleur goed naar voren. Om de moderne, strakke vormen op subtiele wijze te doorbreken, is op het liggende deel in de dekplaat een meanderende rivier gemaakt. Deze is ingelegd met glas. Op de letterplaat is met witte letters de tekst aangebracht en biedt het lint van rvs plaats aan een persoonlijke spreuk.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.