Grafmonument van teakhout en rvs

Grafmonument van teakhout en rvs foto 1
Grafmonument met teakhout. De grafomranding is gevuld met pebbles van natuursteen. Het kruis is van brons.Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duurzaam materiaal. Hout is ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21937
Collectie Christelijk, Kruis, Modern
Graftype Kort graf
Kleur Beige, Bruin
Liggende deel RVS
Materiaal Hout, RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafmonument met teakhout. De grafomranding is gevuld met pebbles van natuursteen. Het kruis is van brons.
Hout

Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duurzaam materiaal.

Hout is een natuurproduct en kan door vocht gaan werken. Hierdoor kunnen er in de kopse delen scheuren ontstaan. Dit is niet erg en is zelfs een specifieke eigenschap van deze houtsoort wat verder geen enkele invloed heeft op de duurzaamheid.

Wordt teakhout niet behandeld, dan krijgt het na verloop van tijd een grijze kleur. Zoals ook alle andere hardhout soorten. Dit noemen we het vergrijzen van hout. Een grafmonument krijgt hierdoor een fraaie, natuurlijke uitstraling. Om de oorspronkelijke diepe kleur te behouden kunt u er voor kiezen om het met olie of lak te behandelen, dit betekent echter wel dat het eens per jaar uitgebreid onderhoud nodig heeft.RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.