Cortenstaal grafmonument

Cortenstaal grafmonument met een silhouet. Achter het cortenstaal staat een glasplaat waardoor het silhouet beter zichtbaar wordt.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk i... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20189
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Modern
Diverse tags Mensen, Rechthoekig
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Cortenstaal, Glas
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars, Mensen , Silhouette mens
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Glas en cortenstaal
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Mensen
Vorm Rechthoekig, Silhouet
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Rechthoekig

Productomschrijving

Cortenstaal grafmonument met een silhouet. Achter het cortenstaal staat een glasplaat waardoor het silhouet beter zichtbaar wordt.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Silhouet
Gebruik het silhouet van uw dierbare om het gedenkteken extra persoonlijk te maken. Silhouetten zijn toepasbaar in verschillende materialen, zoals RVS, cortenstaal en glas. De mogelijkheden qua vorm zijn eindeloos. Gebruik bijvoorbeeld een silhouet van uw dierbare, maar ook de vorm van een landschap vanuit een foto behoort tot de mogelijkheid.