Kleurrijk kindermonument met glas

Kleurrijk kindermonument met glas foto 1
In plaats van een liggende rivier is in dit kindermonument een kleurrijke rivier verticaal aangebracht, tussen de twee staande delen. Het natuursteen in dit monument heeft een zachte grijs-groene kleur en is aan de oppervlakten ruw afgewerkt. Hierdoor ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33779
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Kunstenaars, Modern, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Kleurrijk
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw
Productsoort Fotoartikel, Letterplaat
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

In plaats van een liggende rivier is in dit kindermonument een kleurrijke rivier verticaal aangebracht, tussen de twee staande delen. Het natuursteen in dit monument heeft een zachte grijs-groene kleur en is aan de oppervlakten ruw afgewerkt. Hierdoor springen de kleurige glazen elementen echt in het oog. Een bijzonder detail is de met de hand uitgeslepen bloem, net onder de witte letters van de naam. Op het andere deel van de letterplaat is veel ruimte voor de datum en eventueel een persoonlijke spreuk. Op het liggende deel is ook een foto van glas geplaatst als extra persoonlijk element.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen