Liefdevol grafmonument voor tiener

Met glas is het mogelijk om veel expressie in een grafmonument te verwerken. Dit liefdevolle grafmonument is speciaal ontworpen voor een jong persoon. De aandacht gaat hier natuurlijk meteen uit naar het rode hart van glas dat midden op het staande de... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33900
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Glas Blauw
Kleur Rood, Zwart
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Natuurlijk Rivier
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Glasfusing decoratie - glas
Productgroep Kindermonumenten
Symboliek Hart

Productomschrijving

Met glas is het mogelijk om veel expressie in een grafmonument te verwerken. Dit liefdevolle grafmonument is speciaal ontworpen voor een jong persoon. De aandacht gaat hier natuurlijk meteen uit naar het rode hart van glas dat midden op het staande deel is gemaakt. Deze rode kleur valt extra op omdat de natuurstenen denkplaat op het liggende deel en de twee staande zuilen een donkere kleur hebben. Ook de meanderende rivier die met glasfusing is gemaakt steekt qua kleur goed af tegen de rest. De naam en datum hebben een subtiele plek gekregen op een van de zuilen, maar de naam is in een sierlijk lettertype nogmaals weergegeven op het lint van rvs. Dit sierlijke rvs lint geeft het monument een moderne uitstraling.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.