Grafsteen algemeen graf

Grafsteen algemeen graf foto 1
Grafsteen algemeen graf met een bronzen plaatje voor het opschrift. Stenen als deze hebben wij in onze showtuin opgesteld.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua mater... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21800
Collectie Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Graftype Algemeen
Kleur Groen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Groen

Productomschrijving

Grafsteen algemeen graf met een bronzen plaatje voor het opschrift. Stenen als deze hebben wij in onze showtuin opgesteld.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.