Grafsteen glas natuurlijk gesmolten

Het glas is door middel van een ambachtelijk smeltproces tot stand gekomen. Door deze speciale smelttechniek krijgt de grafsteen een natuurlijk karakter. In het glas is de vorm van een zeilboot gesmolten, u kunt uiteraard ook een ander ornament laten v... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24686
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting, Natuurlijk
Materiaal Glas
Staande deel Natuurlijk en glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het glas is door middel van een ambachtelijk smeltproces tot stand gekomen. Door deze speciale smelttechniek krijgt de grafsteen een natuurlijk karakter. In het glas is de vorm van een zeilboot gesmolten, u kunt uiteraard ook een ander ornament laten versmelten. De grafsteen wordt bijgestaan door ruwe keien en sedum grafbeplanting, beide doen geen afbreuk aan de natuurlijke uitstraling.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.