Grafsteen glas natuurlijk gesmolten

Het glas is door middel van een ambachtelijk smeltproces tot stand gekomen. Door deze speciale smelttechniek krijgt de grafsteen een natuurlijk karakter. In het glas is de vorm van een zeilboot gesmolten, u kunt uiteraard ook een ander ornament laten v... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24686
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Materiaal Glas
Voertuigen Zeilboot

Productomschrijving

Het glas is door middel van een ambachtelijk smeltproces tot stand gekomen. Door deze speciale smelttechniek krijgt de grafsteen een natuurlijk karakter. In het glas is de vorm van een zeilboot gesmolten, u kunt uiteraard ook een ander ornament laten versmelten. De grafsteen wordt bijgestaan door ruwe keien en sedum grafbeplanting, beide doen geen afbreuk aan de natuurlijke uitstraling.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.