Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafsteen met glasprint foto

Grafsteen met glasprint foto foto 1
Een glazen fotoprint als letterplaat geeft veel ruimte voor eigen creativiteit en inbreng. U kunt bijvoorbeeld zelf een mooie foto van uw dierbare meenemen, maar het mag natuurlijk ook een beeld zijn van iets anders. Onze grafische afdeling helpt u alt... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34868
Bewerking Gezoet
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Glas, Jong en eigentijds, Modern, Staande steen met vloer
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Hobby
Kleur Antraciet, Blauw, Grijs
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Antraciet
Persoonlijke toevoeging Persoonlijke foto - glas
Productsoort Glazen foto
Uitvoering Staande steen met vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Een glazen fotoprint als letterplaat geeft veel ruimte voor eigen creativiteit en inbreng. U kunt bijvoorbeeld zelf een mooie foto van uw dierbare meenemen, maar het mag natuurlijk ook een beeld zijn van iets anders. Onze grafische afdeling helpt u altijd om een passend en persoonlijk beeld te maken. Een fraai detail is de kleinere losstaande glazen letterplaat waarop de naam en data zijn aangebracht, deze is geheel transparant en maakt dus dankbaar gebruik van de grotere letterplaat met foto daarachter. De glazen letterplaat en de glazen foto zijn in dit monument op een eenvoudige dekplaat aangebracht, zodat alle aandacht uitgaat naar deze elementen. De dekplaat beslaat bijna het gehele liggende deel, maar er is wel een opening gelaten waarin bloemen geplant kunnen worden.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.



Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.



Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.