Grafsteen met glasprint foto

Grafsteen met glasprint foto foto 1
Een glazen fotoprint als letterplaat geeft veel ruimte voor eigen creativiteit en inbreng. U kunt bijvoorbeeld zelf een mooie foto van uw dierbare meenemen, maar het mag natuurlijk ook een beeld zijn van iets anders. Onze grafische afdeling helpt u alt... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34868
Bewerking Gezoet
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Glas
Productsoort Glazen foto

Productomschrijving

Een glazen fotoprint als letterplaat geeft veel ruimte voor eigen creativiteit en inbreng. U kunt bijvoorbeeld zelf een mooie foto van uw dierbare meenemen, maar het mag natuurlijk ook een beeld zijn van iets anders. Onze grafische afdeling helpt u altijd om een passend en persoonlijk beeld te maken. Een fraai detail is de kleinere losstaande glazen letterplaat waarop de naam en data zijn aangebracht, deze is geheel transparant en maakt dus dankbaar gebruik van de grotere letterplaat met foto daarachter. De glazen letterplaat en de glazen foto zijn in dit monument op een eenvoudige dekplaat aangebracht, zodat alle aandacht uitgaat naar deze elementen. De dekplaat beslaat bijna het gehele liggende deel, maar er is wel een opening gelaten waarin bloemen geplant kunnen worden.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.