Grafsteen met kleuren van de oceaan

Azul Macauba is een natuursteensoort met een bijzondere eigenschap: het heeft een textuur en kleurenpalet dat lijkt op de zee. De gehele omranding is van deze steensoort gemaakt, waarbij de bovenzijde subtiel glanst. Dankzij deze afwerking zijn de wate... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33897
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Kleurrijk
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Blauw
Productsoort Glazen foto
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Azul Macauba is een natuursteensoort met een bijzondere eigenschap: het heeft een textuur en kleurenpalet dat lijkt op de zee. De gehele omranding is van deze steensoort gemaakt, waarbij de bovenzijde subtiel glanst. Dankzij deze afwerking zijn de waterige lijnen en texturen in de blauwe kleurtinten dan ook goed te zien De verticale zijden van de omranding zijn juist gebrokkeld, zodat er een ruwer en natuurlijk uiterlijk ontstaat. Het liggende deel is verder bedekt met potgrond voor eventuele beplanting. Voor het staande deel zijn twee strakke, maar wel iets gebogen, glasplaten gebruikt. Deze zijn elk in een eigen tint blauw uitgevoerd. De voorste glasplaat is doorzichtig en bevat een persoonlijke spreuk en afbeelding. De hogere glazen letterplaat daarachter is ondoorzichtig, maar laat nog wel licht door. Hier zijn de naam en data op geplaatst. Als extra persoonlijke toevoeging is er ook een glazen foto, net voor de rechter glasplaat op de natuurstenen band geplaatst.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.