Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafsteen teakhout

Grafsteen teakhout foto 1
Teakhouten grafsteen met een handmatig uitgehakte boom. De grafomranding van hout is verheven gemonteerd op roestvast staal. Door middel van een glasplaat is er een spreuk toegevoegd aan het monument.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die ma... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21935
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Familiegraf - met vloer, Hout, Robuust/groot, Staande steen met vloer
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Beige, Bruin
Liefde Ringen
Materiaal Hout
Onderdeel Omranding
Persoonlijke toevoeging Regenboog
Symboliek Ringen
Uitvoering Staande steen met vloer
Vormgeving Robuust/groot

Productomschrijving

Teakhouten grafsteen met een handmatig uitgehakte boom. De grafomranding van hout is verheven gemonteerd op roestvast staal. Door middel van een glasplaat is er een spreuk toegevoegd aan het monument.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Hout

Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duurzaam materiaal.

Hout is een natuurproduct en kan door vocht gaan werken. Hierdoor kunnen er in de kopse delen scheuren ontstaan. Dit is niet erg en is zelfs een specifieke eigenschap van deze houtsoort wat verder geen enkele invloed heeft op de duurzaamheid.

Wordt teakhout niet behandeld, dan krijgt het na verloop van tijd een grijze kleur. Zoals ook alle andere hardhout soorten. Dit noemen we het vergrijzen van hout. Een grafmonument krijgt hierdoor een fraaie, natuurlijke uitstraling. Om de oorspronkelijke diepe kleur te behouden kunt u er voor kiezen om het met olie of lak te behandelen, dit betekent echter wel dat het eens per jaar uitgebreid onderhoud nodig heeft.