Moderne kunstzinnige grafzuil met bronzen beeldjes

De modern vormgegeven grafzuil heeft een unieke vorm en is misschien wel eigenwijs te noemen. De zuil heeft een soort houttextuur, wat zorgt voor een warme sfeervolle invloed in dit moderne design. De zuil is verder aangekleed met accessoires van brons... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35391
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Houtimitatie, Kunstenaars, Zuilen
Graftype Kort graf
Kleur Beige, Bruin
Liggende deel Geheel beplanting
Materiaal Brons, Hout, Houtimitatie, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Houtimitatie
Productsoort Lantaarn, Zuil
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De modern vormgegeven grafzuil heeft een unieke vorm en is misschien wel eigenwijs te noemen. De zuil heeft een soort houttextuur, wat zorgt voor een warme sfeervolle invloed in dit moderne design. De zuil is verder aangekleed met accessoires van brons, zoals het ingetogen letterplaatje en daarboven de moderne graflantaarn van brons. De lantaarn zit precies op de plek waar de zuil overgaat in de twee pilaren. Deze pilaren lopen elk iets schuin toe aan de bovenzijde en hier worden ze weer met elkaar verbonden door het bronzen beeld; een brug met twee mensen die elkaar ontmoeten. De zuil staan op een korte vierkante grafzerk dat bedekt is met split. Daaromheen bevindt zich een rechte cortenstalen omranding, waarvan het oppervlak heel donker is geoxideerd.


Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.