Grafsteen van glas en natuursteen

Grafsteen van glas en natuursteen foto 1
Grafsteen van glas en natuursteen. Drie loden vlinders zijn hier als grafaccessoires toegevoegd. De beide glasplaten versterken elkaar maar zijn tevens tegenpolen. Het ene glas is volledig gezandstraald en bij het andere alleen de tekst. Het betreft hi... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19642
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Dieren Vlinder
Graftype Kort graf
Kleur Antraciet, donker, Grijs, Zwart
Liggende deel Golfvorm of bogen
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Zwart
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafsteen van glas en natuursteen. Drie loden vlinders zijn hier als grafaccessoires toegevoegd. De beide glasplaten versterken elkaar maar zijn tevens tegenpolen. Het ene glas is volledig gezandstraald en bij het andere alleen de tekst. Het betreft hier een grafmaat van 100 cm x 100 cm maar deze grafsteen kan uiteraard ook in andere afmetingen worden vervaardigd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.