Grafsteen zwerfsteen

Grafsteen zwerfsteen foto 1
Grafsteen met zwerfstenen. De tekst is op een bronzen plaat aangebracht en verankerd met de steen. De omranding is van Cortenstaal.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van m... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21335
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Zwerfkeien
Graftype Enkel
Kleur Bruin

Productomschrijving

Grafsteen met zwerfstenen. De tekst is op een bronzen plaat aangebracht en verankerd met de steen. De omranding is van Cortenstaal.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.