Groenblauwe ruwe grafsteen

Natuursteen is een veelzijdig materiaal. Het komt in veel verschillen de vormen, kleuren en structuren voor in de natuur. De ruwe staande steen in dit grafmonument heeft een fraaie groenblauwe tint. Een exemplaar als deze komt uit onze collectie en we ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33569
Collectie Leisteen, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Groen
Liggende deel Leisteen, Natuurlijk, Natuursteen
Materiaal Leisteen, Ruwe steen
Productsoort Ruwe steen
Staande deel Natuurlijk
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Natuursteen is een veelzijdig materiaal. Het komt in veel verschillen de vormen, kleuren en structuren voor in de natuur. De ruwe staande steen in dit grafmonument heeft een fraaie groenblauwe tint. Een exemplaar als deze komt uit onze collectie en we raden altijd aan dat de familie zelf een steen zoals deze komt uitkiezen. Het grafmonument wordt vervolgens samen met de familie ontworpen met de ruwe steen als basis. In dit voorbeeld is op het liggende deel een bijpassende omranding van leisteen in ruw gehakte afwerking toegepast. De naam en datum zijn vervolgens niet op de staande ruwe steen aangebracht, maar de liggende ruwe kussenstenen. De letters zijn verheven en van rvs e passen qua kleur goed in het geheel. Het liggende deel is verder voorzien van beplanting om de natuurlijke uitstraling meer nadruk te geven.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.