Houten grafmonument

Houten grafmonument met een grafomranding van versteend hout.Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duurzaam materiaal. Hout is een natuurproduct en kan door vocht gaan werk... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20207
Artikelnummer 14098
Collectie Christelijk, Exclusief, Kruis, Robuust/groot
Cultuur Christelijk
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Beige, Bruin
Liggende deel Geheel beplanting, Natuurlijk
Materiaal Hout
Onderdeel Omranding
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Kruis
Vorm Kruis
Vormgeving Kruis vormgeving, Robuust/groot, Schuin

Productomschrijving

Houten grafmonument met een grafomranding van versteend hout.
Hout

Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duurzaam materiaal.

Hout is een natuurproduct en kan door vocht gaan werken. Hierdoor kunnen er in de kopse delen scheuren ontstaan. Dit is niet erg en is zelfs een specifieke eigenschap van deze houtsoort wat verder geen enkele invloed heeft op de duurzaamheid.

Wordt teakhout niet behandeld, dan krijgt het na verloop van tijd een grijze kleur. Zoals ook alle andere hardhout soorten. Dit noemen we het vergrijzen van hout. Een grafmonument krijgt hierdoor een fraaie, natuurlijke uitstraling. Om de oorspronkelijke diepe kleur te behouden kunt u er voor kiezen om het met olie of lak te behandelen, dit betekent echter wel dat het eens per jaar uitgebreid onderhoud nodig heeft.Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.