Kort grafmonument met kruis

Antraciet is een sterke kleur en geeft dit korte grafmonument met kruis een moderne uitstraling. De antraciete lettersteen van natuursteen heeft een strakke vorm gekregen, waarop een persoonlijk gedichtje is geplaatst en het kruis van cortenstaal. Hier... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32899
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Cortenstaal, Kort graf, Kruis, Modern, Natuursteen
Graftype Kort graf
Kleur Bruin, Grijs
Materiaal Cortenstaal, Natuursteen
Symboliek Kruis
Vormgeving Kruis vormgeving, Rechthoekig

Productomschrijving

Antraciet is een sterke kleur en geeft dit korte grafmonument met kruis een moderne uitstraling. De antraciete lettersteen van natuursteen heeft een strakke vorm gekregen, waarop een persoonlijk gedichtje is geplaatst en het kruis van cortenstaal. Hierdoor ontstaat een warm kleurenpalet, waardoor het monument veel rust uitstraalt. Het cortenstaal is ook gebruikt als omranding en deze rand biedt fraai plaats aan de naam en data van de overledene. Uiteraard zijn er veel mogelijkheden voor wat betreft de compositie en de plaatsing van de tekst, zodat wij samen met u een heel eigen invulling kunnen geven aan dit monument. Het grafmonument heeft tuinaarde als grafbedekking, zodat hier ruimte is voor beplanting.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen