Leistenen grafzerk ruwe uitstraling

Leistenen grafzerk ruwe uitstraling foto 1
Bij een grafzerk denken we vaak aan een klassiek uitziend grafmonument zonder een staande lettersteen, maar wel met een statige of strakke hoog gepolijste dekplaat van marmer, kalksteen of graniet. Deze grafzerk druist tegen al deze verwachtingen in da... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35502
Collectie Grafzerken, Leisteen, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Ruwe steen
Graftype Grafzerken
Kleur Beige, Bruin, Oranje
Liggende deel Gesloten dekplaat, Leisteen
Materiaal Leisteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Rood/oranje/bruin

Productomschrijving

Bij een grafzerk denken we vaak aan een klassiek uitziend grafmonument zonder een staande lettersteen, maar wel met een statige of strakke hoog gepolijste dekplaat van marmer, kalksteen of graniet. Deze grafzerk druist tegen al deze verwachtingen in dankzij de bijzondere ruwe uitstraling. Het leisteen heeft een diepe grijze kleur met veel bruine accenten wat voor veel warmte zorgt in het ontwerp. Deze bruine kleuraccenten komen door de aanwezige metaaldeeltjes in het gesteente. Deze metaaldeeltjes zijn in de loop der tijd gaan oxideren, waardoor deze roestbruine kleur ontstaat. De opschriften zijn verheven aangebracht met letter van brons.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.