Lichte grafzuilen met rvs rand

Dit gedenkteken bestaat uit twee lichte grafzuilen en een omranding van rvs. De lichte en witte zuilen zijn voorzien van een ingegraveerde tekst die met een donkere verf is ingeschilderd. Hierdoor ontstaat een mooi en duidelijk contrast. De twee evenre... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23496
Bloem, plant of boom Bloem/plant
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Lichte grafstenen, Modern, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur licht, Wit
Liggende deel Geheel beplanting, RVS
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Steensoort Marmer
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit gedenkteken bestaat uit twee lichte grafzuilen en een omranding van rvs. De lichte en witte zuilen zijn voorzien van een ingegraveerde tekst die met een donkere verf is ingeschilderd. Hierdoor ontstaat een mooi en duidelijk contrast. De twee evenredig lopende lijnen zijn van rvs en ingelegd in het marmer, hiermee worden de twee zuilen symbolisch verbonden. Het rvs komt ook terug als omranding van het liggende deel. De randen lopen schuin af, waardoor er geen water op blijft liggen. Als opvulling is er gekozen voor grijs split, waardoor het monument een rustige uitstraling behoudt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.