Liggende grafzerk

Liggende grafzerk foto 1
Liggende grafzerk van gezoet natuursteen met klimop ertussen. Al het opschrift is van gegoten brons.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20803
Bloem, plant of boom Blad
Collectie Grafzerken, Kunstenaars
Graftype Familiegraf - enkel breed, Grafzerken
Kleur Antraciet, donker, Grijs, Zwart
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Zwart

Productomschrijving

Liggende grafzerk van gezoet natuursteen met klimop ertussen. Al het opschrift is van gegoten brons.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.