Modern grafmonument met brons

“In ewiger Liebe”, oftewel “In eeuwige liefde”. Een mooi en krachtig statement waar alle aandacht naar uit gaat in dit moderne grafmonument. Het woord “Liebe’ is volledig van brons gemaakt en ligt iets verzonken in d... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32619
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Brons, Kort graf, Kunstenaars, Modern, Natuursteen
Graftype Enkel, Kort graf
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs

Productomschrijving

“In ewiger Liebe”, oftewel “In eeuwige liefde”. Een mooi en krachtig statement waar alle aandacht naar uit gaat in dit moderne grafmonument. Het woord “Liebe’ is volledig van brons gemaakt en ligt iets verzonken in de donkergrijze zuil van natuursteen. De schoonheid van dit grafmonument zit in de eenvoudige lijnen en de matte oppervlakken, waardoor de belettering extra goed uitkomt. Door deze matte afwerking krijgt het oppervlak een zacht uiterlijk, alsof het met een stof is bekleed. De donkergrijze kleur wordt hierdoor ook erg warm en intens en dat versterkt het contrast met de lichtgrijze band waarin de verzonken bronzen letters zijn aangebracht. Bij dit grafmonument past het heel goed om de nog aan te brengen opschriften, zoals de naam en data, ook in een soortgelijke kleur als het brons aan te brengen. Die keuze is uiteraard aan u.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen


Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.