Modern kort grafmonument met foto

Op het kleine oppervlak biedt dit moderne korte grafmonument met foto veel ruimte voor persoonlijke details. De natuurstenen delen, zoals de dekplaat en de twee zuilen, hebben een fraaie groene tint en textuur en het oppervlak is fraai gezoet. Op de zu... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32986
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Dieren Vlinder
Graftype Kort graf
Kleur Lichtblauw
Materiaal Glas
Productsoort Glazen foto
Symboliek Foto

Productomschrijving

Op het kleine oppervlak biedt dit moderne korte grafmonument met foto veel ruimte voor persoonlijke details. De natuurstenen delen, zoals de dekplaat en de twee zuilen, hebben een fraaie groene tint en textuur en het oppervlak is fraai gezoet. Op de zuilen zijn de afbeelding van de vlinder en de tekst gezandstraald en zeer degelijk wit ingeschilderd. Het ontwerp van de fraaie glasplaat is gemaakt door het grafisch team en de mogelijkheden hiermee zijn eindeloos. Zo kan dit monument heel persoonlijk worden gemaakt, zeker in combinatie met accessoires zoals de de rvs graflantaarn en de verzonken vaas.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.