Moderne gedenksteen

Moderne gedenksteen foto 1
Moderne gedenksteen met een bronzen ornament. De belettering is gezandstraald en wit ingeschilderd.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18751
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Zuilen
Diverse tags Mensen
Materiaal Brons
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Mensen
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Staande steen zonder vloer
Symboliek Mensen
Vormgeving Mensen/heiligen, Zuilen

Productomschrijving

Moderne gedenksteen met een bronzen ornament. De belettering is gezandstraald en wit ingeschilderd.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.