Moderne gedenksteen met bronzen kunst

De verschillende bruintinten en bronstinten geven deze gedenksteen een herfstachtige sfeer. Het monument straalt warmte uit dankzij de mooie kleuren en de natuurlijke structuur van het dolomiet, waarbij het oppervlak ruw is gehouden en de strakke lijne... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32622
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Kunstenaars, Zuilen
Diverse tags Mag weg
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen & Graniet Dolomiet
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Stijl Modern
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

De verschillende bruintinten en bronstinten geven deze gedenksteen een herfstachtige sfeer. Het monument straalt warmte uit dankzij de mooie kleuren en de natuurlijke structuur van het dolomiet, waarbij het oppervlak ruw is gehouden en de strakke lijnen een lichte afronding hebben. Op de ondergrond bestrijkt de stijlvolle zuil een vierkant oppervlak, maar loopt in een glooiende lijn naar boven spits toe. Het bovenste gedeelte is met losse elementen opgebouwd, maar deze elementen sluiten perfect op elkaar aan. De opening die hierbij is ontstaan, is verder opgedeeld door een stukje dolomiet waarvan het oppervlak op een andere manier is bewerkt. Hierdoor ontstaat een afwijkende, warme grijsbruine kleur. De bronzen beelden vullen qua stijl en kleur de gedenksteen perfect aan.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.