Gedenkteken met grafkunst van brons

Gedenkteken met grafkunst van brons foto 1
Dankzij het kleine oppervlak dat deze zuil inneemt, is dit gedenkteken met grafkunst van brons geschikt voor een kort graf. De natuurstenen zuil is antraciet van kleur en aan de bovenkant loopt deze schuin af. Hierop is een bronzen gedenkplaat met graf... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32818
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Kunstenaars
Graftype Kort graf
Materiaal Brons, Natuursteen
Vorm Vogel

Productomschrijving

Dankzij het kleine oppervlak dat deze zuil inneemt, is dit gedenkteken met grafkunst van brons geschikt voor een kort graf. De natuurstenen zuil is antraciet van kleur en aan de bovenkant loopt deze schuin af. Hierop is een bronzen gedenkplaat met grafkunst in de vorm van een abstracte vogel geplaatst. De vogel lijkt te zijn gesneden uit de bronzen plaat en heeft een fraai kleurverloop. De stijlvolle belettering is iets verheven en past goed in het geheel. Dankzij de strakke, abstracte vormen is dit een modern en stijlvol gedenkteken.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen